Jouw Idee | Onze Uitwerking

Een home gym is anders voor iedereen. Focus jij meer op duursport of op bodybuilding? Of verlang je naar een ideale plek om thuis fit te blijven en gezond oud te worden? Bij ons is in overleg alles mogelijk.

Creëer samen met ons dé home gym waar jij van droomt. Bekijk alle mogelijkheden hieronder en neem gerust contact op via de mail, WhatsApp, telefoon of het contactformulier onderaan de pagina!

1e Contact
Eerste contact via mail, telefoon of WhatsApp.
Jouw Wensen
Afstemmen hoe jouw perfecte home gym eruit ziet.
Offerte Op Maat
Ontvang een offerte op maat op basis van jouw behoefte.
De Voorbereiding
Voorbereiden & verzamelen van jouw gewenste materialen.
De Installatie
Afleveren & installeren bij jou op locatie.
100% Tevredenheid
Pas bij volledige tevredenheid kun jij genieten van je eigen home gym!

of hou je meer van cardio?
Een Home Gym Voor De Cario Fanaat

De pakketten voor de cardio liefhebber bestaan voornamelijk uit equipment bestemd voor duursporters. Denk aan loopbanden, roeitrainers, hometrainers en veel meer...

Binnen onze selectie pakketten voor de cardio fanaat maken we globaal onderscheid in FitLite, FitPro & FitElite. Het voornaamste verschil uit zich in het aantal apparaten en de grootte van de home gym. In overleg is alles mogelijk. De prijzen en pakketten zijn indicatief en worden uiteraard afgesteld op jouw behoeftes en budget!

Bekijk hieronder ons assortiment om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Buiten ons assortiment om is ook veel mogelijk doordat wij meerdere connecties hebben met verschillende leveranciers. Gewoon even contact opnemen via de mail, WhatsApp, telefoon of het contactformulier.

Til je graag heavy shit?
Een Home Gym Voor De Echte Krachtpatser

De pakketten voor de echte krachtpatser bestaan voornamelijk uit equipment bestemd voor krachtsporters. Denk aan krachtstations, cable machines, squat racks en veel meer...

Binnen onze selectie pakketten voor de krachtpatser maken we globaal onderscheid in PowerLite, PowerPro & PowerElite. Het voornaamste verschil uit zich in het aantal apparaten en de grootte van de home gym. In overleg is alles mogelijk. De prijzen en pakketten zijn indicatief en worden uiteraard afgesteld op jouw behoeftes en budget!

Bekijk hieronder ons assortiment om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Buiten ons assortiment om is ook veel mogelijk doordat wij meerdere connecties hebben met verschillende leveranciers. Gewoon even contact opnemen via de mail, WhatsApp, telefoon of het contactformulier.

Van Idee Tot Installatie

Wij ontzorgen jou van A tot Z. Van het idee en het samenstellen tot de installatie. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat wij jouw droom gym zo goed mogelijk kunnen realiseren.

Alles Op Maat

Alles is aan te passen naar jouw persoonlijke voorkeur. Van het aantal m2 vloertegels tot de verschillende types apparatuur. Prijzen en samenstellingen van de pakketten kunnen dus variëren. Ons doel is om jouw droom te realiseren, hoe dan ook.

100% Tevredenheid

Ons doel is om jou volledig tevreden te stellen, dus 100% tevredenheidsgarantie. Heb je vragen? Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden om jouw droom gym te realiseren? Neem gerust contact op en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact op!

En vraag vrijblijvend een offerte aan.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Voor de Algemene, Leverings- en Actievoorwaarden klik op deze link.

Onze vestiging

Esrein 7
Hengelo, Nederland

(geen bezoekadres)

Ma - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag: 12:00 - 15:00 uur
Zondag: 12:00 - 15:00 uur

Route beschrijving