N-Mass Home Gym Portfolio

Op deze pagina vindt je een aantal van onze home gym installaties. Hier kun je bekijken wat er wellicht mogelijk is voor jou. Natuurlijk is ieder project specifiek ingericht op de behoefte van de klant, maar op deze manier kun je een impressie krijgen van de mogelijkheden. Wil je graag wat meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons!

E-Mail Ons Bel Ons

PowerLite | Veenendaal

Een PowerPro installatie in een (prachtige) schuur in Veenendaal. De klant heeft gekozen voor voor een squat cage met stang en halterschijven van 5 t/m 20 kg, losse dumbbells van 8 t/m 28 kg, ketllebells van 4 t/m 12 kg, een verstelbare bench en nog meer handige accessoires.

PowerLite | Mechelen

Een klant uit Mechelen had een mooie ruimte over en wilde thuis fit blijven. Hiervoor hebben wij een mooie home gym geïnstalleerd met een squat cage met stang en halterschijven van 5 t/m 20 kg, verstelbare bench, verstelbare kettlebell, step-up en verschillende accessoires.

PowerLite | Steenwijk

Een strakke en simpele PowerLite installatie in Steenwijk. De klant wou graag een squat cage met stang en halterschijven van 2,5 t/m 15 kg inclusief cable pulley, 3 kettlebells van 4, 6 & 8 kg, de oude Pro-Flex verstelbare dumbbells van 2 t/m 32 kg, een verstelbare bench & een Assault Trainer.

PowerPro | Doetinchem

Een prachtige PowerPro installatie voor een klant uit Doetinchem. Voorzien van een luxe squat cage met halterstang en halterschijven van 5 t/m 25 kg, een dubbele cable pulley met gewichtstapels t/m 65 kg, een verstelbare bench, de Bowflex verstelbare dumbbells t/m 40 kg en een Hip Trust bench.

PowerElite | Nieuwegein

Deze klant uit Nieuwegein doet veel aan Powerliften en wilde hiervoor niet meer naar een speciale sportschool. Hiervoor hebben wij een prachtige home gym geïnstalleerd met een lifting platform met daarop een squat cage, speciale powerlifting stangen, 2 benches (1 vast, 1 verstelbaar) en genoeg ruimte om te deadliften. Voor het accessoire werk hebben wij een luxe Autark krachtstation geplaatst en niet te vergeten: de Airbike voor het uithoudingsvermogen.

FitLite | Oldenzaal

Een kleine installatie voor een welbekende klant uit Oldenzaal. Het opvouwbare squat rack is niet door ons geplaatst (binnenkort wel mogelijk). Wel hebben wij hier de stang, halterschijven, verstelbare bench, roeitrainer en de oude versie van de Pro-Flex verstelbare dumbbells geplaatst. Een kleine maar zeer effectieve home gym!

PowerElite | Bloemendaal

Voor een leuk koppel uit Bloemendaal hebben wij deze uitgebreide PowerElite home gym geplaatst. Deze fitness fanaten hebben wij voorzien van een uitgebreid pull station, een squat cage met stang en halterschijven van 2,5 t/m 20 kg, een cable crossover machine, een Autark krachtstation, 2 spinbikes en een commerciële loopband! Een sportschool is hier niks bij!

PowerElite | Leiden

Deze prachtige PowerElite home gym hebben wij geplaatst voor een krachtsporter op hoog nationaal niveau. In zijn nieuwe huis is een extra ruimte gebouwd speciaal voor een sportschool. Hier hebben wij 2 squat racks geplaatst met stangen en halterschijven van 5 t/m 25 kg, 2 verstelbare benches, kettlebells van 4 t/m 16 kg, medicine balls, een spinbike, een loopband en verschillende accessoires.

PowerPro | Deventer

Deze klant uit Deventer had al een tijd de behoefte om haar eigen sportschool te creëren. Hier hebben we samen iets heel moois van kunnen maken. Een squat cage met stang en halterschijven van 5 t/m 15 kg, een verstelbare bench, losse dumbbells van 4 t/m 20 kg inclusief rack, een aribike en een roeitrainer. Kortom een zeer geslaagd eindresultaat.