Over N-Mass Gym Equipment

Wie zijn wij?
N-Mass Gym Equipment bestaat uit een jong en gedreven team met een passie voor fitness. Wij zien onszelf als dé moderne fitness winkel. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat zowel lichamelijke oefening als een gezonde levensstijl beiden belangrijke sleutels zijn voor een beter en langer leven. Je voelt je fitter, hebt meer energie en zelfvertrouwen en fitness draagt daarnaast bij aan het kweken van een stukje discipline. En wie wil dat nou niet? 

N-Mass is jarenlang expert op het gebied van innovatieve fitness producten en staat garant voor fitnessapparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor ben jij in staat jarenlang te werken aan jouw lichamelijke én mentale gesteldheid met behulp van onze producten. 

In de toekomst gaan wij ons meer focussen op multifunctionele fitness apparatuur en bijbehorende innovatieve accessoires, zodat jij efficiënt gaat sporten, prestaties monitort en optimaal herstelt. 

100% tevredenheidsgarantie is voor ons uiteraard een streven. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Ons klantenservice team staat 24/7 voor jou klaar. Dus heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Daarnaast willen wij ervoor zorgen dat het transport zo spoedig mogelijk verloopt, zodat jij meteen aan de slag kan. Dat houdt in; voor 13:00 besteld, vandaag verzonden!

Digital Ab Roller XL - N-Mass Gym Equipment

N-Mass Gym Equipment™

Dé moderne fitnesswinkel van Nederland!

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en we zullen je zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord op je vraag.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Onze vestiging (geen bezoekadres)

Esrein 7
Hengelo, Nederland

Ma - Vrij: 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag: 12:00 - 15:00 uur
Zondag: 12:00 - 15:00 uur

Route beschrijving