Voorwaarden Home Gym Installatie

Algemene, Leverings- en Actievoorwaarden Voor Jouw Home Gym

Na het samenstellen van jouw eigen droom gym of bij het kiezen van een van onze pakketten, zorgen wij ervoor dat de afspraak wordt ingepland. Op het gekozen moment komt de deskundige monteur langs voor de levering en installatie. Om alles vlot te laten verlopen, vragen we onze gewaardeerde klanten om het volgende voor te bereiden:

• Zorg ervoor dat de locatie goed bereikbaar is via een lift of trap (geen vlizotrap). Mocht dit niet mogelijk zijn, bieden wij oplossingen, zoals het gebruik van een hijskraan. Voor maatwerkoplossingen zoals deze kun je een offerte aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op.

• In sommige gevallen kunnen wij ook installatie op de Waddeneilanden regelen. Deze mogelijkheden zijn beschikbaar op basis van een offerte. We kunnen elk product uit ons assortiment leveren op de Waddeneilanden via onze betrouwbare transporteurs.

• Vóór de installatie is het belangrijk om privé-eigendommen te verplaatsen en/of te beschermen.

• Bestel je een groot en/of breed product en wil je deze op een hogere etage geleverd hebben? Geen probleem! Zorg er wel voor dat de etage goed bereikbaar is en dat het trapgat breed genoeg is. Als de ruimte krap is, moeten leuningen gedemonteerd worden en moeten vloeren en trappen afgeplakt worden. Als er geen adequate bescherming is aangebracht, kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade.

• Als er geen lift aanwezig is, kunnen we leveren en installeren tot en met de vierde etage. Levering op de vijfde etage of hoger is mogelijk in overleg of op offertebasis. Neem hiervoor contact met ons op.

• Voor montage in België verzoeken wij je contact op te nemen met onze klantenservice.

• De droom gym pakketten zijn inclusief montage. Bij samengestelde pakketten stellen we een offerte op. Indien gewenst, kun je gebruikmaken van onze montagedienst. Als voorbeeld, voor de montage van een loopband betaal je €89,50. Houd er rekening mee dat dit een geleverde dienst is en niet geretourneerd kan worden. In het geval van een retouraanvraag voor een gemonteerd toestel, dient onze technische dienst het toestel te demonteren en af te halen, waarvoor de kosten €149,95 per toestel bedragen.*

* Bij een volledige Home Gym-installatie met verschillende apparaten geldt een maximum van €749,95.

Bij ons kun je rekenen op een professionele en zorgeloze montage van jouw fitnessapparatuur. Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen of om een afspraak in te plannen. We staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw fitnessdoelen!

Betalingsmogelijkheden

Bij ons kun je eenvoudig jouw betaling voldoen via verschillende betaalmethoden, waaronder creditcard, Apple Pay, Google Pay, iDeal, bankoverschrijving of Klarna. Staat jouw gewenste betaalmethode er niet tussen? Geen zorgen, neem gerust contact met ons op voor andere mogelijkheden.

Meestal vragen wij om de factuur te voldoen vóór de installatie plaatsvindt. Echter, je hebt ook de optie om gebruik te maken van een aanbetaling. In dat geval bedraagt de aanbetaling 50% van het totale aankoopbedrag. We willen ervoor zorgen dat het betalingsproces soepel verloopt, zodat je snel van jouw aankoop kunt genieten.

Leveringsafspraken

Leveringstermijn:
De levering van de goederen zal plaatsvinden binnen 10 werkdagen na ontvangst van de volledige betaling of aanbetaling, tenzij anders schriftelijk overeengekomen tussen beide partijen.

Leveringsverantwoordelijkheden:
De verkoper is verantwoordelijk voor het correct verpakken en verzenden van de goederen om ervoor te zorgen dat deze in goede staat bij de koper aankomen. De koper is verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van de goederen op het afgesproken tijdstip.

Kwaliteitscontrole:
De koper heeft 14 dagen na ontvangst van de goederen de tijd om de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde producten te controleren en eventuele gebreken of tekortkomingen schriftelijk te melden aan de verkoper.

Aansprakelijkheidsbeperking

Deze aansprakelijkheidsbeperking ("Beperking") regelt de voorwaarden waaronder N-Mass Gym Equipment, gevestigd te Hengelo, hierna aangeduid als "Verkoper", aansprakelijkheid beperkt met betrekking tot het leveren en installeren van apparatuur aan de klant, hierna aangeduid als "Klant".

Algemene Beperking:
De Klant erkent en stemt ermee in dat Verkoper op geen enkele manier aansprakelijk zal zijn voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg-, speciale of exemplarische schade, inclusief maar niet beperkt tot winstderving, verlies van gegevens, lichamelijk letsel, schade aan eigendommen, of enige andere schade, verlies of ongemak die voortvloeit uit of verband houdt met het leveren en installeren van de apparatuur.

Professionele Installatie:
Hoewel Verkoper streeft naar professionele installatie van de apparatuur, erkent de Klant dat hij/zij zelf verantwoordelijk is voor het waarborgen van de juiste veiligheidsvoorschriften van de apparatuur. Verkoper is niet aansprakelijk voor schade, letsel of verlies dat voortvloeit uit het onjuist gebruik van de geleverde apparatuur.

Productaansprakelijkheid:
Verkoper zal alle redelijke stappen ondernemen om de apparatuur te leveren en installeren in overeenstemming met de specificaties en instructies van de fabrikant. Echter, de uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het gebruik van de apparatuur ligt bij de Klant. Verkoper is niet aansprakelijk voor enige schade, letsel of verlies dat voortvloeit uit gebreken in het product of het gebruik van de apparatuur door de Klant.

Onderhoud en Veiligheid:
De Klant erkent dat het onderhoud en de veiligheid van de apparatuur zijn/haar verantwoordelijkheid zijn na de levering en installatie. Verkoper is niet aansprakelijk voor enige schade, letsel of verlies dat voortvloeit uit onvoldoende onderhoud of het niet naleven van veiligheidsvoorschriften met betrekking tot de apparatuur.

Overmacht:
Verkoper is niet aansprakelijk voor enige vertraging, storing, defect of niet-nakoming als gevolg van overmacht, waaronder maar niet beperkt tot natuurrampen, stakingen, brand, oorlog of enige andere onvoorziene omstandigheden buiten de controle van Verkoper.

Verplichtingen van de Klant:
De Klant verbindt zich ertoe om Verkoper te vrijwaren en schadeloos te stellen voor en tegen alle vorderingen, aansprakelijkheden, kosten, schade en uitgaven, inclusief redelijke advocaatkosten, die voortvloeien uit of verband houden met het gebruik van de apparatuur door de Klant, inclusief claims van derden.

Door het akkoord te gaan met de levering en installatie van de apparatuur door Verkoper, erkent de Klant dat hij/zij deze aansprakelijkheidsbeperking volledig heeft begrepen en ermee instemt gebonden te zijn aan de hierin uiteengezette voorwaarden. Deze Beperking vormt de volledige overeenkomst tussen de partijen met betrekking tot het onderwerp hiervan en vervangt alle eerdere mondelinge of schriftelijke overeenkomsten of afspraken met betrekking tot dit onderwerp.

 

Prijs/actievoorwaarden:

De prijzen zoals vermeld in onze flyer en samengestelde pakketten zijn geldig gedurende de periode van 1 januari 2023 tot en met 31 december 2024. Houd er rekening mee dat na deze periode prijswijzigingen kunnen plaatsvinden. Tijdens de actieperiode kunnen er speciale aanbiedingen en kortingen gelden op bepaalde homegympakketten. Deze aanbiedingen zijn niet cumulatief en kunnen niet worden gecombineerd met andere lopende promoties, tenzij anders vermeld.